FinancialQuest

bedrijfsadvies

Blog en nieuwsbrief


Periodiek plaats ik hier mijn blog met leuke en leerzame bevindingen uit de dagelijkse praktijk. Maandelijks publiceer ik een samenvatting van de belangrijkste economische trends en ontwikkelingen voor diverse sectoren. 


Nieuwsbrief

Periodiek publiceer ik een nieuwsbrief. Wil je ook graag mijn nieuwsbrief ontvangen met actualiteiten en financieringsmogelijkheden, meld je dan aan via deze link.

Wil je mijn meest recente nieuwsbrief lezen, klik dan hier.

 

Samenwerkingen

Om financieringsverzoeken nog sneller en gemakkelijker te kunnen realiseren voor u als ondernemer, werkt FinancialQuest o.a. samen met ABN Amro, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, Qredits, ABC Finance, DLL, ING Lease, ABN Amro lease, CapitalBox, Lendico, FundingCircle, New10, RNHB, KNAB, Collin Crowdfunding, Horeca Crowdfunding Nederland, diverse vastgoedfinanciers (waaronder NIBC, RNHB, De Nederlandse, Casarion en SolidBriq). Daarnaast heb ik diverse regionale samenwerkingen met hypotheekadviseurs voor woningfinancieringen.


Blog

Lees hier mijn laatste blog "Wat wil je eigenlijk uitstralen?" over het schrijven van een ondernemersplan. In veel ondernemersplannen ontbreekt het aan een goed beeld van wat iemand van/in de onderneming kan verwachte.