FinancialQuest

bedrijfsadvies

Blog en nieuws

Periodiek plaats ik hier mijn blog met leuke en leerzame bevindingen uit de dagelijkse praktijk. Maandelijks publiceer ik een samenvatting van de belangrijkste economische trends en ontwikkelingen voor diverse sectoren. 

Samenwerkingen

Om financieringsverzoeken nog sneller en gemakkelijker te kunnen realiseren voor u als ondernemer, werkt FinancialQuest o.a. samen met ABN Amro, ING Bank, Rabobank, Qredits, ABC Finance, DLL, ING Lease, ABN Amro lease, Spotcap, Lendico, FundingCircle, New10, RNHB, KNAB, Collin Crowdfunding, Horeca Crowdfunding Nederland, CompanyWatch en Finance Care 4 you.

Blog

Lees hier mijn nieuwste blog "Wat wil je eigenlijk uitstralen?" over het schrijven van een ondernemersplan. In veel ondernemersplannen ontbreekt het aan een goed beeld van wat iemand van/in de onderneming kan verwachte.

Ledenvoordeel NOV Noordwijk, Zakelijke Financieringsscan met ledenkorting!

Ledenaanbieding Zakelijke Financieringsscan:  Betaalt u niet teveel rente voor uw bedrijfsfinanciering? De kans is groot dat als u uw bestaande bedrijfsfinancieringen 4 jaar of langer heeft lopen, dat u teveel betaald en/of niet meer passend gefinancierd bent. Voor u als lid van de NOV bieden wij u de zakelijke financieringsscan aan voor een aantrekkelijk tarief. Normaal kost de financieringsscan € 300,- excl. btw*, leden van de NOV betalen slechts € 200,- excl. btw*. Met deze scan krijgt u bevestigd of u nog een passende rente heeft op uw financieringen, of de financieringen nog passend zijn bij de bedrijfsomvang en -activiteiten en of uw financieringsvoorwaarden nog passend zijn. Met deze scan heeft u een goed advies in handen, waarmee u eventueel naar uw financier kunt gaan met het verzoek om tarieven of voorwaarden aan te passen. De financieringsscan verdient zich nagenoeg altijd terug. U kunt de financieringsscan ook uit laten voeren bij een zakelijke renteverlenging, of voor het laten checken van een zakelijke financieringsofferte. Heeft u interesse in de financieringsscan, dan kunt u bellen voor een afspraak met Ramon van der Lans, 06 – 14 78 18 85.

*Deze ledenaanbieding geldt niet voor ondernemingen in de transportsector, of voor een scan waarin 5 of meer ondernemingen betrokken zijn. In de hiervoor genoemde situatie bieden wij u graag een maatwerkofferte aan, waarbij u 10% korting krijgt over het normale uurtarief. Deze aanbieding voor de financieringsscan of de korting van 10% is geldig gedurende heel 2018.